Blog

Oblíbené "songy"

12/06/2018 05:12

Jsem to nevydžel a trošinku jsem aktualizoval "celý Playlist".

Je zajímavé, jak se člověku za pár let může změnit vkus, netýká se jenom hudby, ale tak všeobecně, třeba i filmy a klipy, si pročítám třeba tyhle ty divné stránky, co se víc nedají zkazit :) a jsem hooodně překvapen, co všechno se dá vymyslet.

Servery CZ 20, 21, 22, 23, 25 a 27 byly sloučeny do CZ 17

07/06/2018 02:06

Konec konce, spíš taková několikaroční pauza, s tím, že se mi nesmazal účet, a dá se pokračovat.

V gildě nezůstal kámen na kameni a vůbec plno novinek, kterým je potřeba věnovat pozornost.

Takže pro ty, co mi chtějí něco psát, poštu vybírám každý den i v Gladu, stejně tak jako bitvíme taky každý den, Lázně čtu taky každý den, v zásilkách se přehrabuju taky každý den...prostě hraju každý den :).

Taky proběhlo "velké stěhování" z 21.provincie na 17.provincii, což se hned projevilo v žebříčcích, což mi jako nevadí, že konkurence vzrostla hodně moc (hlavně mezi Gildami), ale na druhou stranu alespoň je koho v té Aréně mlátit... Někde tady jsou i Obrázečky, i po sloučení 1.místo Liga legend (80-89) jako obvykle...

Takže tímto bych chtěl ukončit konec konce, no konečně, a sdělit Všem, že už zase funguju, a tudíž, že i odpovídám :).

Konec minirecenze úvahovitého typu...:):)

Pěkně

11/10/2013 17:19

Dneska bude zajímavý den, jako že jsem se právě zblánil. do. konec. nebo lépe řečeno pauza a stejně se rozhodněte sami. Aktualizace někdy v listopadu, bo musím pracovat, taky občas, večer... Já totiž pracuju pořád a komu se to nezdá tak má smůlečku. A abych končil pozitivně - nevím, co říct dokud nebudu vědět víc než vím, protože to všem ani nevím proč neodpovím. :):)?)

Velké stěhování

28/09/2013 08:47

Dneska budu pracovat, tak vyklízím a čirou náhodou dávám nějaké ty MpTroječky do placu. Škoda jenom, že opravdu budu stěhovat, bratrance, no doufám, že úspěšně, bo bych ho nerad stěhoval zpátky. (Dvakrát)

13.Pátek

13/09/2013 16:54

Není tomu tak dlouho, co jsem šel ven. A na pátek třináctého raději ne, protože se moooc bojím, že se něco nepěkného stane. Třeba mi umře spotřebič, který mám rád. Takže to by bylo k dnešku. A teď se přesuneme k aktualitám. A vlastně už jsme tam, takže v hospodě Mě dneska neuvidíte. Už jen kvůli tomu počasí.

Ps: Budu to tu muset trošku předělat, ale dneska NE!

The WEST

06/09/2013 07:20

Browser-Onlinovka The WEST je, jak už název napovídá z prostředí Divokého Západu, kde se dá dělat hodně věcí. Pracovat, duelovat, bitvit v pevnosti, dělat řemeslo a tak různě. Hrál jsem to 5 let a musím říct, že už jenom udržuju postavy na Světech, které jsem dřív ani nehrál, vinou migrace a dalších a dalších problémů. Upřímně dneska už ani nevím, jak ten můj kdysi oblíbený WEST vypadá. Šaškárna, jak verze 2.0 a celá ta jejich Nová mapa. No ale končit se má pozitivně, takže, řeknu jen kouzelné slovo Mapa.

A hledejte!

Blog - úvod

01/09/2013 16:52

Blog neboli to, co zrovna člověka napadne!

Takže lidi by se k sobě měli chovat slušně, pravda někdy to jde a někdy nejde, zvlášť v dnešní době. Takže nezačínejme znova, ale berme v úvahu aktuální stav a hleďme s hrdostí na minulost a budoucnost - vypadá to, že je růžová. Gilda se rozjíždí a celkově se zdá, že to bude maso. Někteří jsou k nerozjetí a budou vyhozeni a přijmuti další Noví lidi-é, takže abych to vysvětlil --> Jsem Mistr a rozhoduju  ovšem o všem. To je tak pro zajímavost, aby si mě všichni vážili, protože bez LOAJALITY, fuj to je divné slovo, jsme v háji zeleném. Takže Lovu zdar a zmar černým myšlenkám - prostě uplatňuju pozitivní přístup. Takže Fotečky mám a čas Ne, ikdyž našel by se, ale proč ho hledat, hlavně to zdraví.

Úvod končí.

First blog

15/05/2013 01:18

Our new blog has been launched today. Stay focused on it and we will try to keep you informed. You can read new posts on this blog via the RSS feed.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6